Eyelash Extensions

Lange fyldige vipper, der gør alle kvinder smukkere
- skånsom påsætning, naturligt resultat

Drømmer du om lange fyldige vipper?
Lad os indfri drømmen med Eyelash Extensions hos Caroline Bjerring i Vejle. Vi skaber et helt igennem naturligt resultat, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.

Vi skaber vipper til dig med flot fylde, maksimal længde og et perfekt buk, så du fremover slipper for at bruge mascara. Det er en populær løsning for mange, der dyrker meget sport, skal på ferie, til fest eller som bare ønsker en lettere hverdag uden at skulle bruge tid på at lægge makeup hver morgen.

Beskytter dine egne vipper
Hos os møder du kun certificerede vippeteknikere, som laver en yderst skånsom påsætning, og du kan være sikker på, at dine egne vipper ikke tager skade. Teamet her hos Caroline Bjerring i hjertet af Vejle er specialiseret i Eyelash Extensions, så du får altid smukke resultater hos os. 

Book tid til Eyelash Extensions


Eyelash Extension - opfyldning

Du har mellem 90-120 vipper pr. øje, og samtidig taber du 3-5 vipper dagligt, som jo så vokser ud igen ligesom håret på dit hoved. Derfor er det en helt naturlig proces, at de kunstige hår skubbes ud med tiden, og du får brug for at gentage behandlingen for at bevare det smukke resultat.
Mange kvinder har brug for en opfyldende Eyelash behandling omkring hver 2.-4. uge for at kunne fastholde deres flotte, fyldige vipper. Det er forskelligt fra person til person hvor ofte en opfyldning er nødvendig, men god tommelfingerregel er, at en normal hårcyklus varer omkring 60 dage. Det vil sige at i løbet af 2 måneder vil alle dine naturlige vipper være skiftet ud.

Vi har tilpasset vores behandlinger til dine behov

Med vores gentagne behandlinger kan du bevare dine Eyelash Extensions, så længe du ønsker. Omfanget af hver opfyldning afhænger af hvor lang tid, der er gået siden din sidste behandling.

Sofie vil hjælpe dig med hvor ofte dine vipper skal opfyldes. Ofte vil du i starten skulle have fyldt vipper på oftere, da du her skal af med vaner som at gnide dig i øjnene, sove og trykke dine vipper og andre dumme vaner. 

Sofie vil desuden guide dig i hvordan du bedst muligt vedligeholder og passer dine vipper hjemme.



Godt at vide om Lash Extensions

Du skal være opmærksom på, at du ikke må have mascara eller øjenmakeup på, når du skal have lavet Eyelash Extensions. Det er vigtigt, at din hud er helt ren og tør, for ellers kan der være problemer med at få limen til at binde optimalt. Sørg for at rense din hud mindst 15 minutter inden din behandling.

Du kan altid få dine nye vipper fjernet igen
Lad altid en professionel fjerne dine Eyelash Extensions, hvis du beslutter dig for gå tilbage til dine egne. Her i klinikken kan vi gøre det skånsomt og forsigtigt med et særligt opløsningsmiddel, og vi sørger for altid at bevare dine egne vipper. Hyperlink til dette produkt 

Plej dine vippeextensions bedst muligt
Vi har mange kunder, som kommer tilbage med et ønske om tættere og længere vipper, end de fik lavet sidst. For at kunne opfylde dette ønske, så sørg for at holde dine vipper stærke og sunde ved at pleje dem med et vækstserum.

Lad os give dig smukke vipper med det samme
Hos Caroline Bjerring i Vejle vil vi meget gerne lave dine Eyelash Extension. Du er altid velkommen til at komme forbi, ligesom du også kan ringe på 2577 7211, skrive til shop@carolinebjerring.dk eller booke tid online

Single Eyelash Extensions



Brow Lift og Lash Lift

LASH LIFT 

Forestil dig at dine naturlige vipper får det flotteste løft og buer elegant op helt naturligt. Det er det du opnår med et Lash Lift. Vi kan endda farve dine vipper samtidigt så du slipper for at skulle bruge mascara.

Når vi laver et Lash Lift er det et et semi-permanent buk af dine egne vipper, der kan give dine naturlige vipper en smuk opadgående form, som kan give dine øjne et mere defineret og smukt udtryk. 

Hvis dine vipper har tendens til at være meget lige eller pege nedad vil vi med Lash Lift kunne hjælpe dine vipper til at få et smukt blødt svung. Du får de bambi-vipper du altid har drømt om. Efter behandlingen påfører vi en styrkende og plejende kur på dine vipper som sikrer at de ikke beskadiges af den kemiske behandling. Denne kur hjælper med at styrke, genopbygge og give fugt til dine vipper. Kuren øger desuden både effekten og holdbarheden af dit Lash Lift.

Mange piger med lidt korte vipper oplever at de peger ligeud eller lidt ned, og de kan derfor være nærmest usynlige, hvis de ikke bliver bukket. Men en vippebukker der bruges dagligt slider rigtig meget på dine vipper, og du risikere at knække dine vipper eller at de falder af. Med et Lash Lift får du de smukkeste buede vipper.

BROW LIFT / LAMINATION

Fyldige, buskede og løftede bryn er det HOTTESTE lige nu, og vi er hos Caroline Bjerring vilde med effekten af Brow Lamination, eller Brow Lift. Vi har efterhånden lavet Brow Lift i mange år, og både vi og I er vilde med resultaterne. Bryn er bare populære og ofte har vi nogle bryn hvor vores hår vender lidt hist og pist. Med et Brow Lift retter og vender vi håret i den ønskede retning.

Teknikken er den samme som når vi laver et Lash Lift. Det er blot nogle lidt andre solutions vi bruger. Vi finder den ønskede form på brynet og vender håret i en ny ønsket retning. Samtidigt med dit Brow Lift kan hårene også farves og rettes og resultatet holder 3-6 uger.


Når du booker tid hos os til et Brow Lift vil dine naturlige bryn nøje blive vurderet og du kan være sikker på et look, der er afstemt efter dit ansigt og din naturlige brynform.

Du får desuden en vejledning i hvordan du passer dine bryn hjemme og hvordan de skal plejes. For det er klart at når du laver en kemisk behandling af et brynhår har det brug for ekstra pleje. Fuldstændig som når du farver eller permanenter dit hår.

Det du gør hjemme ved dine bryn og vipper er afgørende for resultatet. Vi viser dig hvilke produkter du skal bruge hjemme for at pleje dine bryn og vippehår, og giver dine bryn og vipper et boost med keratin og lash botox efter behandlingen. På den måde sikrer vi at styrke hårene bedst muligt.

Men det er ikke altid resultatet alligevel bliver som du ønsker. Selvom vi vurderer dine vipper og bryn nøje inden behandlingen. Kan dine hår være særligt stride, eller behandlingen kan ødelægges hvis hårene udsættes for produkt, vand, sved, regn eller lign efter behandlingen. Det er derfor vigtigt du følger vores foreskrifter om efterbehandling.

Dine vipper og bryn må ikke få vand, sved, regn eller produkt i 24 timer.

Du skal hjemme pleje dine vipper og bryn med en conditioner dagligt.

Undgå et sove med ansigtet nede i din pude så du trykker bryn eller vippehårene.

Det er vigtigt at du friserer dine vipper og bryn i form hver dag med din conditioner.


Book tid online