Tanning for Two on Thursdays

Tanning for Two on Thursdays, er en dobbelt spraytan behandling af dig og din veninde, mor og datter, mand og kone eller hvis du har en kollega du gerne vil sprayes med :-) I bliver sprayet på skift i samme rum og klæder om sammen. Behandlingen laves kun torsdage. Til gengæld sparer i hver kr. 100,-, da en spraytan normalt koster kr. 350,- 
 
  • undgå olieholdig bodylotion
  • vi anbefaler Vita Liberata Gradual Lotion til hjemmebrug efter behandlingen
  • din hud skal være eksfolieret inden du kommer
  • Husk at barbere ben, armhuler mm dagen inden behandlingen
  • undgå bad minimum de næste 10 timer efter din spraytan
  • undgå deodorant på dagen for behandlingen
  • kom i løstsiddende tøj
Tanning for Two on Thursdays
Pris  kr. 500,-
Bestil tid
Resultatet af en spraytan behandling er fuldkommen afhængig af din hudstilstand. Har du tørre pletter, eksem, steder hvor du sveder mere eller indtager du medicin, der kan have en indvirkning på din hud, kan dette påvirke resultatet. Det er vigtigt at du samme dag for din behandling IKKE påfører olieholdige cremer eller lige har barberet kroppen. Efter behandlingen udvikles farven gradvist over de næste 8-12 timer. Hvad du laver i dette tidsrum er også afgørende for resultatet. Du må ikke motionere eller bade. Pas på med håndvask, vand, regn eller andet der kan lave pletter. Desuden er mange ikke bevidste om at hænderne kan blive misfarvede hvis du evt sover på dem, støtter hovedet i håndfladen eller mærker med fingerspidserne på dine brunede flader.
Vi gør alt vi kan for at give dig et smukt resultat, men vi er ikke herre over huden hverken før eller efter din behandling. Derfor ydes der ingen garanti på selvbruner behandlinger. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao