Microblading

Lad os forme og farve perfekte bryn til dit ansigt

  • og slip fremover for at lægge makeup hver dag


Flotte bryn med den helt rigtige form, farve og fylde indrammer dine øjne og giver dig en helt ny udstråling. Hos Caroline Bjerring centralt i Vejle skaber vi skønne resultater for dit ansigt med Microblading, som er den bedste metode inden for permanent makeup.


Permanent makeup på dine øjenbryn går ind og løfter dit ansigt, og det er muligt at skabe perfekte bryn - selv hos personer med mangelfuld eller sparsom hårvækst på øjenbrynene.


Naturlige eller markante øjenbryn

Vi arbejder både med Hairstrokes behandling, hvor de enkelte hår optegnes til et meget naturligt resultat, og Powder behandling, som går ind og skaber en flot og mere markant puddereffekt på dine bryn.

  • Book en hel behandling med Microblading Hairstrokes 

  • Book en kombineret Microblading Hairstrokes & Powder behandling 


Du kan altid få rådgivning om hvilken behandling, der kan indfri dine ønsker. Tag gerne et billede med, så vi finder vi den løsning, der passer til dit ansigt.


Er det første gang? – book en gratis konsultation

Du er meget velkommen til at booke en konsultation ganske gratis, hvis du har brug for at vide mere om Microblading, før du kaster dig ud i det. Kom ned i klinikken og lad os fortælle mere samtidig med at vi kigger på dine bryn og dit ansigt.

  • Book en gratis konsultation (for dig, der ikke har prøvet det før) 


Microblading Hairstrokes

Vi er nogle af de bedste til at udføre Microblading og lægger stor vægt på at kende dit ansigt til bunds, før vi går i gang. Inden selve behandlingen starter vi altid med at opmåle og aftegne en nøjagtig form af dit ansigt og dine øjne. Vi tager højde for din ansigtsform og nuværende bryn, ligesom vi afstemmer dine forventer til resultatet.  På den måde får vi skabt et resultat, som passer perfekt til dig, og som du bliver tilfreds med.


Under selve Microblading Hairstrokes behandlingen tegner vi fine hårstrå ind i dine bryn, så de både bliver fyldigere og helt ensartede – selv hvis du fra naturens hånd har en lille hårvækst på dine bryn eller hvis de er helt lyse og nærmest usynlige. Du får en bedøvende creme på dine bryn umiddelbart inden behandlingen. Derfor bliver det mindre voldsomt, når farven påføres de små hårstrå ved at blive ’ridset’ ind i huden.


Selve processen med at tegne brynene op på din hud er den, der tager længst tid. Vi skal være helt sikre på, at form og farve passer, og vi stopper først, når du er helt tilfreds og har nikket til resultatet. Du skal afsætte 2 timer til denne behandling.


Opfølgende behandling 4-6 uger efter

Husk også at booke tid til en opfølgning efter 4-6 uger. Vær opmærksom på at nogle har brug for to opfølgninger, idet nogle hudtyper frastøder farven, så der opstår ’huller’ i brynene. Andre oplever, at farven falmer lidt eller de har brug for småjusteringer af brynene.


Powder – for en mere markant makeup effekt

Hvis du ønsker skarpt aftegnede og markante bryn, så kan du med fordel kombinere Hairstrokes med Power behandling. Power effekten skaber en diffus skygge i dine bryn. Dine bryn kommer til at syne af mere, og effekten er virkelig flot. Vi anbefaler først at få udført Power effekten ved din opfølgende behandling, så du er helt sikker på hvordan dine nye bryn kommer til at syne.   

  • Book en kombineret Microblading Hairstrokes & Powder behandling 


Perfekte bryn, der holder længe  

Herefter kan du nyde dine perfekte bryn 1-2 år, før det er nødvendigt at fylde dem op igen. Holdbarheden afhænger af hvor modtagelig din hud er overfor farven og hvor tydeligt du ønsker dine bryn.


Få flotte bryn med Microblading her på klinikken i Vejle

Lad os lave din permanente makeup med Microblading Hairstrokes eller Power. Du er altid velkommen til at booke tid online med det samme. Du kan også ringe på 2577 7211 eller skrive til shop@carolinebjerring.dkKONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2020 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao