Lunchtime Micro eller Nano Needling Ansigtsbehandling

Vores lunchtime ansigtsbehandling tilsat microneedling

Microneedling eller nanoneedling er for dig der ønsker mere power, en dybere og mere målrettet ansigtsbehandling. Vi kan nemlig skræddersy ansigtsbehandlingen så den passer nøjagtigt til din hud, og stimulere huden dernede hvor der virkelig batter. Nålene sørger for at vi hurtigt og effektivt kan transportere de aktive ingredienser ned i dybden af din hud.

Micro eller nanoneedling?

Microneedling

Med dermapennen laver vi en microneedling, eller nanonedling ansigtsbehandling, hvor vi behandler huden med en elektrisk nålepen. Dermapennen lader ved microneedling ansigtsbehandlingen et hoved med små ultratynde nåle køre gennem huden i en dybde på 0,5 - 1 mm. Dette stimulerer cellerne til at regenerere og forny sig selv. Vi får simpelthen fornyet hudens celler, sparket gang i collagendannelsen og givet et boost til dit bindevæv.

Nanoneedling

Er din hud mere reaktiv og sensibel eller måske plaget af rosacea vil den aktive microneedling behandling måske være for voldsom. Her vil vi istedet bruge den mere skånsomme nanoneedling, hvor det lille hoved på dermapennen istedet har små silikonenåle eller nanonåle. Vi arbejder med nanonåle i en dybde på 0,15mm og laver hermed små mikroskopiske mikrokanaler i hudens overflade uden at irritere eller provokerer den reaktive hud.
 

Din microneedling ansigtsbehandling sætter en proces igang

Microneedling eller nanoneedling er super effektive værktøjer, når vi som behandlerer skal arbejde med din hud.  Vi kan med dermapennen stimulere huden i dybden, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade og dette sætter gang i kroppens egen helingsproces, ved at frigøre cytokiner der booster kollagen produktionen og dermed hudfornyelsen. 

Sammen med behandlingen bruges en aktiv cocktail, der i synergi med dermapennen sikrer at vi drejer huden i den ønskede retning. 

Hudfornyelsesprocessen fortsætter i op til 10 uger efter.
 

Dermapen behandlingen er en videreudvikling af de traditionelle Dermarollers. Den kan arbejde både dybere og vi kan forfine arbejdet meget mere. 

 

Hvem er behandlingen til?

Har du små ar, fine linjer, rygerrynker, grove porer eller tynd, slap hud, så vil Dermapen kunne gøre en stor forskel for dig. I takt med at huden ældes kommer den manglende kollagen og elastin, og denne powerbehandling sætter skub i huden igen.

Efter en Dermapen behandling vil huden blive boostet med nye celler og friskt bindevæv. Processen der sættes igang, vil fortsætte flere måneder efter behandlingen. Det er også derfor vi er meget begejstrede for at arbejde med netop dermapennen, da den hudfornyende reaktion er uden sammenligning.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Inden huden behandles med Dermapennen, bliver den afrenset grundigt for makeup, bakterier, skidt og snavs. 

Herefter påføres en aktiv cocktail alt efter hvad vi ønsker at arbejde på.  som giver næring til nydannelsen af kollagen og elastin. Når nålene derefter bliver kørt igennem huden, så vil den aktive cocktail trænge 800 gange bedre ned i huden, end det normalt ville gøre.

Nålene kan forsage en blussen i huden alt afhængig af hudtype og dybden på nålene. Men efter behandlingen vil du blot opleve huden som rød og varm.

Lunchtime Micro eller Nano Needling Ansigtsbehandling
Pris  kr. 900,-
Bestil tid
"Du skal vælge en ansigtsbehandling med microneedling eller nonaneedling når du vil give din hud noget mere end det sædvanlige. Når vi bruger dermapennen i vores pHformula ansigtsbehandlinger er det ligesom at trykke på gashåndtaget, der kommer mere fut i det hele - fornyelse, opstramning, kollagen, udjævning af ar og lign. Det er et fantastisk redskab til vores behandlinger", Caroline Bjerring

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao