Læber - Restylane

Hvis du gerne vil forbedre dit udseende med et fuldstændig naturligt stof, som giver et synligt, langtidsholdbart og æstetisk smukt resultat, så er restylane noget for dig.
Uanset om du ønsker fastere definerede konturer, fyldigere læber eller at glatte rygerynkerne, kan restylane få det bedste frem i dig – øjeblikkeligt og naturligt.

Restylane er en krystalklar gelform af hyaluronsyre, en substans, der forekommer naturligt af kroppen. Hyaluronsyre indeholder vand, hydrerer og giver volumen til huden. Når vi bliver ældre, reduceres produktionen af naturlig hyaluronsyre. En enkel injektion med restylane erstatter det mistede volumen og forbedrer dit udseende ved at skærpe din profil, skabe fyldigere læber og udglatter linjer og rynker. 
Restylane tilfører din hud volumen og efterlader alligevel dit ansigt med et naturligt udtryk. Restylane er ikke permanent og absorberes i løbet af et stykke tid. Det betyder, at du kan vælge, hvornår du ønsker yderligere behandling for at bevare effekten.

Effekten vil typisk holde fra 6 måneder op til over et år. Restylanes holdbarhed afhænger af personen og det sted, der har fået behandling.

Siden starten i 1996 er restylane blevet anvendt sikkert i over 2 millioner behandlinger i mere end 70 lande over hele verden – så du kan være forvisset om, produktet er sikkert og gennemprøvet.

Før du beslutter dig for en behandling, gennemgår vi naturligvis hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen i gennem.

Læber - Restylane
Pris fra  kr. 3000,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao