Konsultation Fedtfrysning CoolSlimming

Er du i tvivl om CoolSlimming fedtfrysning er noget for dig, så book tid til en konsultation hvor vi kan tage et kig på dig og en snak om mulighederne. Her tager vi et kig på det/de områder du ønsker behandlet og giver dig en vurdering for mulighederne.

Fedtfrysning med CoolSlimming  er en næsten smertfri og meget nænsom måde at komme trælse deller og genstridige fedtdepoter til livs. Man nedkøler ganske enkelt blot fedtcellerne og da en fedtcelle består af 80% vand fryser den til is og krakelerer. Fedtcellen gendannes ikke, men hvis din livsstil ændrer sig og du øger din vægt risikerer du at de resterende fedtceller vokser. Det er derfor vigtigt at du ikke ser denne type behandling som den lette løsning til et vægttab, men en hjælp til at forme din krop og slippe af med deller der driller. Du kan derfor ikke forvente at du kilomæssigt taber dig af behandlingerne, men fedtfrysningerne fjerne de generende fedtdepoter.
For nogle er en enkelt behandling nok, mens andre kræver 3-4 behandlinger. Mellem hver behandling skal der gå ca 6 uger for at du får det optimale ud af den forudgående behandling og du kan maks arbejde på to områder af gangen feks. mave og inderlår. Efter din behandling kan området være rødt og lidt hævet, og nogle får også blå mærker som følge af vacumet fra frysekammeret. Det svider lidt i huden efter kammeret tages af, og meget få oplever at være lidt følelsesløs i op til et par uger efter behandlingen.
Cool Slimming fedtfrysning benytter en avanceret køleteknologi til selektivt at bearbejde områder med fedtophobninger. Takket være den teknologi som CoolSlimming benytter ødelægges det omkringliggende væv ikke, men behandlingen reducerer gradvist tykkelsen af fedtlaget i området. Behandlingen er ufarlig og uden nævneværdige bivirkninger. Du kan efter din behandling optage dit helt almindelige aktive liv uden problemer.

Det er vigtigt at du efter endt behandling drikker rigeligt vand i månederne efter din behandling. Desuden skal området masseres dagligt, vi anbefaler at du her tørbørster med med Karmamejus kobberbørste og bruger en Thermocreme der sætter gang i dit væv. Dette er afgørende for det endelige resultat og med til at sikre dig at du får fedtcellerne "skyllet" væk.
Ved du at du ikke har rygrad til at holde din vægt, anbefaler vi dig ikke en fedtfrysning. Resultatet vil simpelthen ikke blive godt og du spilder dine penge. Men ligger du på en stabilvægt og holder dig fra at gå op og ned i vægt, er CoolSlimming en fantasisk gave til en smuk og velformet krop, hvor du slipper af med de fedtdepoter der altid har drillet dig.

Er du i tvivl, så kig ind til os eller ring til os på 25777211. Vi tager gerne en snak og rådgiver dig helt uforpligtende.
 
Pris  kr. 0,-
Bestil tid
Fedtfrysninger laves ikke på personer der
 • er overvægtige eller svært overvægtige
 • gravide eller ammende
 • hvis du tager blodfortyndende medicin
 • har metal elle fremmelegemer indopereret i området
 • har pacemaker eller puls regulator
 • er påvirket af alkohol
 • har cancer
 • har epilepsi
 • har leverproblemer
 • har feber
 • har sygdomme der reagerer på kulde
 • har hjerte-kar, lunge eller nyresygdomme
 • har historik for ardannelse

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao