Karsprængninger - Konsultation

Rigtig mange er generet af små brudte kar, rødme og ens hud i ansigtet. Specielt forekommer disse ofte hen over kinderne og næsen. De får huden til at se uens ud og virker ofte ældende at se på. Karsprængninger er ikke farlige. De er dog oftest ikke ønskede rent kosmetisk. Det er små blodsprængninger, som ses på hudens overflade og derfor er de faktisk også forholdsvis simple at fjerne. Vores sygeplejerske Trine Mau fra Unique Elipse er ekspert i lige netop dette. Ellipse behandling er lysbehandling, der skånsomt bearbejder huden. Sygeplejerske Trine Mau udfører alle behandlinger hos unique ellipse, i et tæt samarbejde med Aros Privathospital.

"Det er vigtigt for mig, at være førende indenfor det bedste udstyr, men også med den bedste og mest professionelle service og rådgivning til mine kunder". Trine Mau, indehaver unique ellipse.


Unique Ellipse er et mobilt firma som, i samarbejde med Platikkirurgisk Center Aros privathospital, kan tilbyde behandlinger med IPL laser Ellipse Flex, på kosmetolog klinikker rundt om i landet.

Hos kosmetolog klinikkerne udføres Ellipse- behandlinger af Acne, solskadet hud, hårfjerning / uønsket hårvækst, hudforyngelse, fjernelse af pigmentfejl og blodkarsprængninger i ansigtet.

Vi udfører også mange andre behandlinger som restylane, karsprængninger på ben / mikrosklerosering, Botox og CO2 laser. Men disse behandlinger kan iflg. Sundhedsstyrelsens regelsæt kun udføres på Aros privathospital i Skejby ved Århus. Den indledende information og journaloptagelse samt kontroller kan dog tilbydes udført på vores satellitklinikker.

Udstyret som bruges hos Unique ellipse er det nyeste system som kaldes Ellipse Flex. Dette er markedets bedste, sikreste og mest effektive IPL laser, og sikrer kunderne de allerbedste resultater. Ellipse er klinisk testet og dokumenteret, både i Danmark men også i flere andre lande. Ellipse systemet er udviklet i tæt samarbejde med førende hudlæger og forskningsinstitutter fra hele verden.

 

 

Karsprængninger - Konsultation
Pris fra  kr. 0,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao