Karsprængninger

Er du også træt af røde generende karsprængninger enten i ansigtet eller på kroppen, så er der nu hjælp at hente. Vores sygeplejerske Trine Mau fra Unique Ellipse, der gæster os hver uge, fjerner nemt dine karsprængninger med  Elipse laseren. 

Ellipse behandlingen er skånsom og foregår ved brug af lys. Lysstrålen føres frem til huden via et ca. 1 x 5 cm glaskrystal. Krystallet placeres på huden i en kold og klar gel. Lyset virker kun på bestemte naturlige pigmenter som findes i pigmentpletter og solskadet hud og hæmoglobin, som er farvestoffet i blodkarrene. Derfor kan man nemt fjerne de generende karsprængninger der er at se i overfladen af huden.


  • Gør behandlingen ondt? 

Hmmmmm, ja lidt. Men behandlingen er hurtigt overstået og helt klart "ubehaget" værd. Lysimpulserne mærkes som varme prik i huden. Derefter kan man føle en varm fornemmelse i huden. Den vil aftage et par timer efter behandlingen.

  • Karsprængninger - hvad kan fjernes?

Godartede røde forandringer i huden som skyldes karudvidelse, fx couperose, som typisk er at finde hen over kunder og næse. Desuden fjerner Trine også kar på f.eks benene, rødme på brystet m.m.

  • Hvor hurtigt virker det?

Behandlingen er effektiv, og man vil allerede efter første behandling kunne se en tydelig reduktion af karsprængningerne. Mængden og typen af karsprængninger er afgørende for, hvor mange behandlinger man skal have for få et tilfredsstillende resultat, regn med ca. 1-4 behandlinger med 1-2 måneders interval.

  • Hvad skal jeg gøre inden og efter min behandling?

For at opnå det fulde udbytte af en ellipsebehandling skal man undgå sol 3 uger før behandling og 3 uger efter behandling, hvis det ikke følges, kan hyper- eller hypopigmentering opstå i det behandlede område.


Sygeplejerske Trine Mau er registreret medhjælp for den registrerede læge Ole Momsen. Behandlingen foregår udelukkende på hans ansvar.

Før du beslutter dig for en behandling, kan du naturligvis bestille tid til en gratis konsultation, hvor vi gennemgår hele forløbet på klinikken, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. 

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parekringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2019 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao