Karmameju Signatur Graviditets ansigtsbehandling

Karmameju Signatur Graviditets ansigtsbehandling er en 50 minutters klassisk økologisk velvære ansigtsbehandling uden parabener og unødvendig kemi med produkter fra Karmameju. Du bliver forkælet, plejet og forskønnet efter alle kunstens regler og svæver hurtigt hen i en rus af aromatiske dufte, bløde balms og nærende olier.

Behandlingen starter med grundig afrensning af din hud med Daze rensemælk, som er en mild rens der lindrer, nærer og plejer huden effektivt og efterlader huden ren, beroliget og hydreret. Med Muse rensebalm giver vi dig en massage som plejer og styrker med aromatiske olier. Herefter løsnes de døde hudceller med Proud, den skønneste dobbelt-eksfolierende ansigtsmaske med granatæbleenzymer og sort vulkansand som forfiner ensarter, blødgør og giver huden fornyet liv og glød. Efter denne omgang er din hud nem at udrense, og vi tjekker den igennem for urenheder og tilstopninger.

Efter dybderensen påføres Dream og din hud bliver nu vugget helt ind i drømmeland med en mineralrig ingefær og lermaske som hjælper med at sammentrække porerne, balancere overskydende talgproduktion og lindrer irritation og betændelsestilstande. 

Huden vækkes atter til live igen med en kølende face mist der fugter, stimulerer og reparerer. Vi afslutter din behandling med Couture Eye Cream, der er en blid øjencreme med helt ekstraordinære ydeevner og vælger den Face Cream, der passer til dit behov og din hudtype. 


Denne ansigtsbehandling er god til dig der går efter økologiske produkter, men stadig ønsker en grundig behandling og vi ligger lige i hjertet af Vejle.
Karmameju Signatur Graviditets ansigtsbehandling
Pris  kr. 700,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao