Hybrid Eyelash Extensions (nyt sæt)

Hybrid Eyelash Extensions er en kombination af de to metoder med Single Eyelash extensions og Volume Eyelash Extensions. Man fylder ca. 50/50 op med de to metoder og dette giver et mere fyldigt og dramatisk look. Denne metode er god hvis du er vant til at få lavet singlelashes men ønsker mere POW end det man kan opnå med single lashes.  

 

Denne metode er også ideel til dig der ikke har så mange vipper, da man med Volume vipperne opbygger fine faner der indeholder fra 2-6 vipper og derved giver et udtryk med mange flere vipper.

 

Det er vigtigt at du ankommer hos os uden mascara.  Vi afrenser selvfølgelig dine øjne og vipper, men mascara og rester af øjenmakeup indeholder som regel olie, og dette kan det være medvirkende til, at holdbarheden på de kunstige vippe nedsættes. 

 

Vi oplever meget sjældent allergi ved brug af vores lim. Den er allergitestet og af den højeste kvalitet. Er du alligevel nervøs for om du kan tåle limen, eller lider af allergi, anbefaler vi at du kommer ind til os en uge inden din behandling og får lavet en allergitest. 

 

 

Ved denne metode må du ikke anvende mascara derhjemme, da det vil ødelægge de faner der bliver lavet og få dem til at klistre sammen.

Pris  kr. 850,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2022 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao