Hudpleje er vores DNA

God hudpleje gør en stor forskel

– både fordi du går herfra med en skøn glød og en perfekt teint, men også fordi du gør noget godt for dig selv. Du får lov til at slappe af og puste ud fra hverdagen, mens vi plejer din hud. 

Professionel hudpleje i Vejle

Vi ved, at hver enkelt ansigtsbehandling skal tilpasses de individuelle behov, som hver hudtype har for at opnå de bedste resultater. Derfor er vores professionelle team på klinikken her i Vejle altid klar med råd og vejledning til hvordan du efterfølgende kan pleje og vedligeholde gløden i din hud derhjemme.


Vores ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder både Ultimative ansigtsbehandlinger, hvor vi kommer helt i dybden med både ansigt, hals og øjne, Signatur ansigtsbehandlinger, som er almindelige klassiske ansigtsbehandlinger, samt lækre Lunchtime ansigtsbehandlinger, hvor du kan forkæle dig selv i din frokostpause. I alle vores pHformula behandlinger kan der lægges en booster med Dermapen ind. Med microneedling, eller nanoneedling går behandlingen endnu dybere, og bliver endnu mere aktiv. Vi sætter skub i celledelingen, dannelsen af kollagen og øger fastheden i din hud, samtidig med at vi med vores aktive cocktails af feks. hyaluronsyre, retinol, c-vitamin, diverse syrer og sera styrker behandlingen af feks. rosacea, akne, rynker, linier og antiage ansigtsløft.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige ansigtsbehandling

Hvis du er i tvivl om hvilken ansigtsbehandling, der er bedst for lige netop din hud, så lad os hjælpe dig. I alle vores ansigtsbehandlinger bruger vi nogle af de allerbedste og mest effektfulde produkter på markedet - men hvis du ikke har besøgt os før, kan det være svært at vide, om det er de eksklusive pHformula produkter eller de grønne naturlige produkter fra Karmameju, som vil være bedst for dig. 

Vi tager altid udgangspunkt i din hud nu og her


Sammen finder vi ud af hvilken behandling, du skal have, og sammen gennemgår vi de udfordringer, du eventuelt har, og hvad vi skal lægge fokus på i ansigtsbehandlingen.


KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket