Hudpleje er vores DNA

God hudpleje gør en stor forskel
Hudpleje, vejledning og forkælelse går hånd i hånd i vores kosmetolog klinik. Vi prioriterer dig, din hud, vores aktive behandlinger og så drysser vi det med forkælelse og stjernestøv.

En kosmetolog klinik med med dig i fokus
Du kan være sikker på at vi ikke lige skal tage telefon, hjælpe andre kunder eller passe butikken fordi der kommer nogle andre der skal handle, mens du er i vores hænder. Det betyder faktisk rigtig meget for os, at vi kan have fuld fokus på din behandling og dig. For os må en effektiv ansigtsbehandling godt være fuld af forkælelse, vi elsker det. 
Hos Caroline Bjerring sætter vi dig i fokus ALTID.

Professionel hudpleje i Vejle
Vi ved, at hver enkelt ansigtsbehandling skal tilpasses de individuelle behov, som hver hudtype har for at opnå de bedste resultater. Derfor er vores professionelle team på klinikken her i Vejle altid klar med råd og vejledning til hvordan du efterfølgende kan pleje og vedligeholde din hud derhjemme.

Gratis hudanalyse

pHformula ansigtsbehandlinger

Uanset hvilken behandling du vælger, er der fuld power på den aktive del. Det har vi gjort fordi vi ALTID gerne vil gøre en forskel, når vi laver behandlinger. Til gengæld bliver der puttet flere og flere ting ind i behandlingen, jo længere den er. Det vil sige at  jo større eller længere behandling, jo mere intensive produkter, massage, masker og forkælelse er der plads til.

25 min Lunchtime
  • peeling, aktive penslinger og afslutning
50 min Signatur
  • peeling, aktive penslinger, massage, maske og afslutning
70 min Ultimativ
  • peeling, aktive penslinger ++ , halsbehandling, massage, specialmaske og afslutning
90 min Destress & Boost
  • peeling, aktive penslinger ++ , halsbehandling, massage ++, specialmaske og afslutning
pHformula Microneedling

Dermapennen er en ad on
I alle vores pHformula ansigtsbehandlinger kan der lægges en booster med Dermapen ind som et ekstra tillæg til ansigtsbehandlingen. I behandlingen bruger vi enten nano eller microneedling alt efter hvad din huds behov er og hvilken effekt vi ønsker. 

En favorit gennem mange år
Vi elsker den effekt vi får af microneedling ansigtsbehandlingerne. her taler vi altså fuld power på effektivitet og dermed også resultat. Vi har gennem de sidste 10-12 år lavet forskellige typer af microneedling og dermaroller behandlinger, og de er klart vores favoritter hvad angår opstramning, behandling af mindre ar, rynker og linier og mere glød til huden.

Dybere ansigtsbehandling med microneedling
Med microneedling, eller nanoneedling går behandlingen endnu dybere, og bliver endnu mere aktiv. Vi sætter skub i celledelingen, dannelsen af kollagen og øger fastheden i din hud, samtidig med at vi med vores aktive cocktails af feks. hyaluronsyre, retinol, c-vitamin, diverse syrer og sera styrker behandlingen af feks. rosacea, akne, rynker, linier og antiage ansigtsløft.