Psoriasis og eksem

Et liv med Psoriasis eller eksem kan være plagsomt

Psoriasis er en hudsygdom rigtig mange desværre lider af. Psoriasis ses som røde og tørre hudpletter dækket af sølvfarvede skæl, disse pletter og plamager kan være både kløende og ømme. De fleste får kun små pletter, som normalt kommer på albuer, knæ, hovedbund og nedre ryg, men psoriasis kan faktisk forekomme overalt på kroppen og også i ansigtet. 

Hvornår viser psoriasis sig typisk

Psoriasis udvikler sig ofte hos voksne under 35 år, men det kan udvikle sig i alle aldre. Ofte møder vi denne hudsygdom i vores behandlinger i klinikken, og hører om hvordan den startede i teenageårene eller begyndelsen af tyverne. Men det sker faktisk også at psoriasissen først viser sig i de senere voksenår.


Både mænd og kvinder kan få psoriasis


Det påvirker kvinder og mænd lige meget, og sværhedsgraden af ??psoriasis varierer meget fra person til person. Mange ved slet ikke det er psoriasis de har, men tror bare det er lidt generende skæl i f eks hovedbunden. 


Psoriasis kan variere i sværhedsgrad


Heldigvis oplever nogle det bare deres psoriasis som en mindre irritation, der ikke påvirker deres hverdag synderligt. Men det gælder desværre langt fra alle.  For andre kan det i høj grad påvirke deres livskvalitet hver eneste dag. Psoriasis er en langvarig (kronisk) sygdom, der normalt involverer perioder, hvor der ikke er symptomer eller milde symptomer, efterfulgt af perioder, hvor symptomerne er mere alvorlige. Der er ingen kur mod psoriasis, men at finde de triggere der udløser udbrud, kan helt sikkert hjælpe til at holde huden i ro. 


Vejret påvirker din Psoriasis


Vejret kan have en virkelig stor indflydelse på din psoriasis. For mange mennesker er koldt og tørt vejr ensbetydende med at psoriasisen blusser op. Derfor er det super vigtigt at beskytte huden på forkant og gøre din barriere eller overflade så stærk som muligt. Vores erfaring viser at netop en god barriere creme kan gøre underværker, så huden er så modstandsdygtig som muligt.Et lille udvalg af hår og hudplejeprodukter til lige netop dig

Salcura er en fin lille serie, der både hjælper din hud, men i særdeleshed også hjælper din hovedbund. Ofte glemmer vi at håret vokser ud af hovedbunden! Ja altså Vi ved det jo godt, men tænker ikke over at når hovedbunden så er skællende og kløende, så er det helt sikkert nogle hårprodukter, der netop beroliger, plejer og nærer din hovedbund du skal have fat på.

Det er derfor vi virkelig er så begejstrede for Salcura er overskueligheden af produkterne. Der er ikke en masse forskellige hudplejeprodukter at vælge imellem og der forvirrer. Du kan mixe dem med dine nuværende produkter. Hvis du f.eks oplever at din hud er plaget i ansiget, kan du bare bruge step 1 og 2 der hvor du oplever at huden er udfordret og eller gøre det du normalt vil gøre. 

Salcura taler med din hud

Salcura Natural Skin Therapy er en dermatologisk hudpleje serie, der fremstiller effektive og naturlige produkter til problematisk hud som akne, eksem og psoriasis. Serien er udviklet af  en biomedicinsk forsker,  Dr Martin Schiele. Han tror på hudens selvhelbredende kapacitet, men at den kan være afhængig af tilførslen af næringsstoffer. Det er også derfor at Salcura fylder deres produkter med naturlige olier og ekstrakter som sikrer, at din hud får så mange næringsstoffer som muligt,  således at den kan hjælpe sig selv.

Salcura bruger desuden kolloide opløsninger i deres Bioskin produkter . Kroppens egne væsker er kolloidale og ved at efterligne dette i Salcura Bioskin Dermaspray, absorberes de ovennævnte næringsstofferne altså lettere af kroppen. 


Salcura en dermatologisk hudplejeserie specielt udviklet til Psoriasis og eksemSymptomerne og den irriterende kløen og svien i huden bliver næsten altid værre, når din hud er tør. Nøglen er at bruge cremer, der er skånsomme mod huden, men også lagrer fugt og tillader huden at ånde på samme tid.


Salcuras unikke og prisbelønnede 2-trins system med  Dermaspray Intensive og Zeoderm Skin Repair Moisturizer er vores favoritter netop når huden, som ved psoriasis er udsat. Salcuras produkter nærer din hud i dybden, de er utrolig blide, og samtidig resultatskabende. Det er denne kombination, der gør dem velegnede til eksem, psoriasis eller dermatitis.


2 trin, øjeblikkelig lindring af psoriasis, eksem eller anden form for hudirritation.


Salcura Bioskin Zeoderm Skin Repair Moisturizer er vores bedst sælgende nærings creme til alle med tør til svær tør hud. De kraftfulde ingredienser i denne creme giver huden mulighed for at genvinde styrken  og for at finde en sund balance. I årevis har vores Bioskin Dermaspray Intensive været en frelser for alle med stærkt tør og kløende hud. Sprayens fine væske synker dybt ned i huden og fodrer hudens celler. Spray-applikationen gør produktet let at bruge, da det ikke er fedtet, og det behøver ikke at gnides ind. Det kan også påføres på større dele af kroppen eller i en kløende hovedbund.


Caroline anbefaler Bioskin Dermaspray.


Faktisk er vi så glade for Salcuras Bioskin Dermaspray at vi ofte anbefaler den, som den lette løsning i stedet for en bodylotion. Produktet er fantastisk rigt og nærende og du mærker øjeblikkeligt hvordan huden “fyldes op”. Samtidigt gør den praktiske sprayfunktion der super nemt for den dovne at få fugtet kroppen, når man ikke gider smøre bodylotion på. Den er genial efter du har fået sol, eller efter du har barberet ben - eller i det hele taget når huden barrierefunktion lige er lidt sat på prøve. Som jeg ofte siger, 

“Det er ikke jordens mest sexede produkt, til gengæld bliver du forelsket ved nærmere bekendtskab”.


LÆS MERE OM SALCURA HER

INFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao