Dermaroller Mesoterapi inkl. hals og bryst

Dermaroller behandlingerne er en af de behandlinger der kan flytte huden allerbedst. Vi har mange års erfaring i disse specialbehandlinger og det er vigtigt at vi sammen finder ud af nøjagtigt hvad din hud har behov for.
Skal din ansigtsbehandling løftes til et højere niveau? Vil du af med liner, ar, pigmentering, grove porer, slap hud eller akne?

Den kliniske dermaroller behandling giver dig de resultater du har ventet på.

Med denne professionelle kliniske behandling bruger vi hudens egne ressourcer til optimal fornyelse ved først at lave en kontrolleret nedbrydning fulgt af en accellereret genopbygning. Vi indsluser en specialblandet aktiv cocktail tilpasset netop din hud og dine udfordringer, og giver hermed din hud et BOOST uden lige.

Under behandlingen rulles huden af mesorolleren og vi punktbehandler ar, pigmenteringer, karsprængninger, linier osv med mesopennen, samtidig indsluses de aktive virkestoffer. Til slut lægger vi en fugtgivende, beroligende og kølende maske. Din hud kan efter behandlingen fremstå rød og stram som hvis du har fået for meget sol. Du skal de efterfølgende 4-6 uger bruge solbeskyttelse i din dagcreme og undgå direkte sollys og solbadning.

Vi arbejder på at skabe fylde og fasthed, fjerne pigmentering, rødme, ar, linier, grove porer og m. m. Varighed 60 min.

Dermaroller Mesoterapi inkl. hals og bryst
Pris  kr. 2500,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao