Brudemakeup inkl generalprøve

Vi laver hvert år masser af brude og har god sans for at fremhæve netop dig i din brudemakeup. For os er det vigtigt at du kan kende dig selv, og at du er tryg ved hvad der skal ske på din store dag. Derfor laver vi en kort generalprøve, hvor vi sammen snakker om hvad du havde forestillet dig, og vi laver en prøve på din øjenmakeup.

Hvis du bestiller din brudemakeup online skal du huske at ringe til os for at bestille tid til generalprøven så vi sikrer os at du kommer ind til samme behandler.

IDUN Minerals er en svensk makeupserie, som består af mineraler i reneste form. 
Det er en naturlig makeup, der lader huden ånde og som ikke tilstopper porerne. Den milde formel har en beroligende virkning på huden og indeholder en naturlig let solbeskyttelse, der hjælper med at forhindre hudens ældning. Produkterne minimerer synligheden af fine linjer, alderspletter og andre synlige tegn på ældning i huden. Base produkterne består af 100% af højtrenset mineraler. Mineralerne er renset fra bl.a., nikkel, chrom og mikroorganismer. De indeholder heller ikke talkum, olie, silikone, parfume, bismuth eller konserveringsmidler (såsom parabener) – stoffer, som kan forårsage kløe, udslæt og allergiske reaktioner. IDUN minerals produkter er lidt renere, simpelthen!
Brudemakeup inkl generalprøve
Pris  kr. 950,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao