Ansigtsbehandling

Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge? Her sætter vi tiden af til en SIGNATUR 50 min, og sammen finder vi ud af om det skal være Karmameju eller pHformula. Signatur ansigtsbehandlingen minder om den klassiske ansigtsbehandling, hvor vi sammen gennemgår hvilke udfordringer du evt har, og hvad vi skal lægge fokus på.

Med pHformula arbejder vi i en serie der er baseret på en innovativ videnskabelig teknologi. Vi kan med disse produkter og behandlinger hjælpe til at genskabe hudens sundhed i alle hudtyper, og har mulighed for at lave det man kalder skin resurfacing, som betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret "leveringssystem", der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden. Hermed opnåes balance for selv de mest problematiske hudtilstande - rosacea, akne, fedtet hud, hyperpigmentering, ældningsproblematikker osv

I Karmamejus ansigtsbehandling arbejder vi med Karmamejus aromaterapeutiske univers af luksusprodukter. Opskriften på, hvordan vi passer godt på vores hud er ifølge Karmameju: drik masser af vand, spis sundt og sov godt, og rens huden grundigt, giv den fugt og beskyttelse. Deres skønhedsprodukter til ansigtet støtter hudens medfødte evne til at nære omsorg for og pleje sig selv med vigtige aktive plantestoffer, som effektivt renser, afbalancerer og regenererer hudtyper i alle aldre. Der findes 3 liner i serien for at opnå den perfekte balance i huden den genopbyggende 01 gruppe, den beroligende 02 gruppe, og den energigivende 03 gruppe. Vi hjælper selvfølgelig med at vælge den rette gruppe for dig og din hud.

Behandlingen tager ca. 50 min
Ansigtsbehandling
Pris  kr. 700,-
Bestil tid

INFORMATION

Caroline Bjerring

Grønnegade 24
7100 Vejle


Telefon: 25 77 72 11
Email: 
shop@carolinebjerring.dk
Web: www.carolinebjerring.dk

CVR: 25232739


Parkering: Vi anbefaler parkering i de omkringliggende parkeringshuse Trondur, Albert eller Bryggen, der alle tilbyder 2 timers gratis parkering.
INDHOLD

BETALINGSMETODER

Vi modtager betaling via dankort,  Mastercard

Mobilepay og kontanter.


ÅBNINGSTIDER

mandag:   lukket

tirsdag:     10.00-17.30

onsdag:    10.00-17.30

torsdag:   10.00-17.30

fredag:     10.00-18.00

lørdag:     10.00-14.00

søndag:    lukket

Copyright © 2021 Caroline Bjerring

Design og udvikling Acaao